svar på tal

detta e det sista inlägg på denna bloggg

för att jag inte gillar detta domän <3

Ny blogg

ny blogg som jag kommer att börja skriva på !
så gå in här ist !

håltimme-.-

hejj just nue jag hemma med carro vi hittade jordgubbar, hallon och blåbär i mitt kylskåp och mamma hade sagt att vi fick äta det med möjlk så det e vad vi gör och det e as gott ;)<3 vi ses senare!


hej !

hej idag har jag varit i skolan som vanligt nu e jag hemma själv för mamma jobbar sent. just nu tittar jag på mtv disaster date ;) det e sikt kuul :).. haha fyfan vad kul jag skulle döda den människan som gjorde så mot mej om det hände :P haha.. vi ses puss!


do I still love u? or am I over u? ♥

I miss you. but are you the right guy for me? or should I just forget you. please disappear because I don't need you no longer. you just make me confused..

hej!

hejj jag e inte på så bra humör för att en brud på teatern höll på hon fick ett damp ryck på mejj för hon inte tyckte likadant som jag :O men jag ska sova och stänga av datan vi ses puss!

hej!

Hejj! det var jätte ruuligt på ursvik idag;) jag och carro o sofie var med varandra hela dagen;) när vi åt lunch så kom fillan till oss och sen hade vi 4:ra vatten krig^^ haha.. nu e jag helt körd men ni får en låt som jag hörde för tre sekunder sen för första gången ;)<3

(idol rabih och idol eddie)


God morgon !

god morgon nu har jag klätt på mejj och tittar på the voice men nu måste jag fixa med mina grejer till idrottsdagen vi ses puss ! <3

ses vid tre ;)<3

God Natt

hejj nu ska jag gå och sova jag ska försöka hinna blogga imorgon bitti men jag får se sen slutar jag halv 3 så vid 3 tiden bloggar jag för hoppnings vis så då vet ni vad ni ska göra vid 3 tiden;)
I know u love me!

snygga jag;)<3 just nu;)

 


hej !

hallo;D jag har inte gjort så mycket efter senaste inlägget för utom att jag var ute och handlade köttbullar och en dricka tills imrgn och så har jag lagat mat kött bullar och macaroner tänkte att jag skulle ta med det imrgn!
men nyss tittade jag på tyra bella show det avsnittet när kissie var med asså omg hon e sjuk i huvudet glöm alt jag skrev om att jag börja gilla henne mer och mer den där bruden e störd i huvudet det e så jag tycker och tänkte.. puss!

dagens




hej <3

hejsan idag har jag varit i skolan som vanlig det var okej förutom att lina var sjuk och att ingen 6 var i skolan för att det var idrotts dag för dom och imrgn ska 7:orna ha det;)<3 sen efter skolan gick jag och sofie selskap hem sen stack jag till gitarren:) och nu e jag hemma igen:P snälla bli bättre på att kommentera ! puss!

God Morgon !

hejj nu sitter jag och tittar på vakna med the vocie. jag har svarta jeans och en randig tröja på mejj :P haha.. snart ska jag möta sofie vi ses senare ! <3

Tessan Sofie Hannah (jag) i fredags ;)<3

ny design?

vad tycker ni jag älskar den tack carro!<3
men nu ska jag sova vi ses

Charro Här

Hej Hanna nu har jag fixat designen:)<333333

home !

hejj nu e jag hemma igen!
jag har varit hemma ett tag nu jag kom hem vid 3-4 tiden men jag har inte hunnit blogga.
nu ska ni få höra vad jag har gjort !

TORSDAG.
vi åkte till bådet vid tio. på båten gick jag och lina ut och tog lite bilder på deck. båt resan tog ca 2.30 timmar..
sen när vi hade kommit fram tog det en timme ungefär att åkta till stugan. när vi kom fram visade lina mejj runt lite sen åt vi grillat kött med potatis. sen gick jag och lina och bastade och sen gick alla och la sej.

på deck.

FREDAG.
vi gick upp vid halv 11 (svensk tid) sen gick jag och lina ut och åt frukost sen paddlade vi kaiak tror jag. sen åt vi pankakor:D sen skulle jag och lina åka och paddla igen men det blåste jätte mycket och vi tänkte inte på att vi skulle åka i mot vind så vi åkte så vi hade med vind sen när vi var jätte långt bort från stugan kände jag på mejj att vi skulle trilla så jag sjöng vi kommer tippa vi kommer tippa sen sa vi lina vi tippar lina säger nej och e hel lung sen tittar hon bakot och skriker nejj vi sjunker så vi fick simma i 4:ra grader vaten i 30 min ungefär med en kajak bakom och och två paddlar och flytvästar som ströp oss, men vi bestämmer oss för att simma över till andra sidan där vi bor för lina sa att det var närmast så när vi var framme på andra sidan försökte vi vända på kajaken men det gick inge bra för att den var fylld med iskallt vatten och var jätte tung. men sen fick vi en idé att vi skulle gå upp till närmaste hus och låna telefonen men det var ingen hemma så vi gick till andra närmaste huset som låg 20-30 minuter bort och dit gick vi barfota på en stenig väg vi fick jätte ont i fötterna men när vi var framme så var det en jätte snäll gubbe där som lånade ut sin telefon lina ringde hennes mamma men när lina sa att vi hade vält med kajaken hörde hon inte det ¨så dom trodde att vi hade åkt till andra sidan utan att orka paddla hem igen, så vi fick klara oss själva. efter 20 min var vi tillbaka till kajaken där den fortfarande låg fylld med vatten sen efter 20 minuter när vi hade försökt fått ut all vatten och vattnet inte ens var kallt längre så såg vi att linas pappa och linas kusin tommy hade åkt över till andra sidan för att hjälpa oss men dom kom inte till där vi var så vi fick kämpa själva och till slut tar jag i allt var jag har och vi får ut allt vatten och lina paddlade för bli ett träd medans jag gick runt det sen lämnade vi kajaken dära och så fick vi åka i bil hem igen;) direkt när vi kom hem fick vi basta sen efter det åt vi ribenspjäll med potasit och majskolv;)

en sommrig bild på mejj

LÖRDAG.
vi gick upp och åt frukost sen såg vi att det var 31 grader i skugan så jag, lina, viking (linas bror) och vikings kompis hampus gick ut och badade i havet och det kan väl ha varit 5-6 grader:P haha.. det var ungefär det vi gjorde hela dagen förut att jag och lina åkte och hämtade kajaken på morgonen ;D  till middag åt vi hamburgare och sen på kvällen tittade vi på sommar krysset och sen rosa pantern.

lina fotar ;)

Söndag.
vi åkte hem med båt och sånt sen när ajg kom hem åt jag och sen kom min gamla dagis kompis och hennes mamma och lille bror över sen åkte jag till min pappa för att hämta en prisent av jana som hon köpte i new york när hon var där och det var ett par ill gröna convers;D

mitt nya hus ^^<3

håltimme

hejj nu har jag håltimme som vanligt-.- haha, och jag e hemma hos lina;) hon håller på att paka till åland medans jag sitter vid datan och DROGAR Justin Bieber ;) haha.. ikväll ska jag och lina till jakke och ha det roligt xD <3 jag vet inte om det blir några fler men vi får se;) men som sagt blir det ingen bloggning i heelgen men jag kommer hem på söndag;D då ses vi ! puss!

God Morgon

heej;) nu har jag vaknat, duschat, ätit frukost, oc halft klätt på mej;P haha.. idag ska jag sova hos lina och vi ska typ vara med kompisar:) sen imorgon  ska jag åka till åland om mammma bara inte säger nejj i sista sekund:( men nu ska ja fortsätta fixa mejj vi ses puss!

GOd natt;D

god natt nu sitter jag i min brors gammla rum och lina e i mitt rum haha har jag sagt att hon ska sova här idag? och att jag ska följa med henne till åland på torsdag till söndag för vi e lediga torsdag-fredag';) så i helgen kommer det inte bli nån bloggning fö min del skulle jag tro :(<3 men på söndag  e jag tbx med nya tag;)<33 vi ses puss!

hej

hej. idag var det skola som vanligt.. jag har så ont i huvudet och jag e trött så jag orkar inte blogga sorry men jag ska bli bättre på att uppdatera jag lovar puss!

sööta jb;D OMG älskar hans ögon!<3

:-D

nu ska lilla jag gå och sova jag e skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit trött vi ses imrgn orkar inte blogga mera men ni får tre bilder nu ;)<3


carro & jag

tessh & jag

www.welovejb.blogg.se <3

:)

nu har jag ätit och håller på att titta på talang xD så jag har blivit lite lugnare..
Idag har jag varit i skolan och inte gjort så mkt.. sen efter skolan gick jag till gittaren och det är sista gången nästa vecka;D jag ska sluta med gittar jag gillar inte det längre ;) <3 haha.. men nu ska jag titta på talang;D ses


-.-

jag e så irritrad plus att jag har PMS så vi ses när jag lugnat ner mejj<33333333333

God Natt

nu ska jag sova.. ska upp till skolan imrgn :P haha. vi ses imrgn!

hej!

hejj.. vid 17 tiden åkte jag och mamma till kista..
vi åt direk när vi kom fram jag vet inte riktigt vad jag åt det var typ asiatiskt :P
sen gick vi in och shoppade jag köpte en tröja från gina.. jag glämde skriva det i fredags köpte jag oxå en tröja från gina xD och idag köpte jag ett par solglasögon, nagellack, bikini, skor :D jag lägger upp bilder sen för nu måste jag plugga vi ses puss!


dagens..



Jag e bääst

jag e så bäst! starstruck kommer ut 28/5 i sverige men lilla jag har redan sett den :D jag e bääst haha.. LOL<3

god morgon!

hejj! idaag ska jag och mamma köpa en bikini till mej .. om ví hittar nån :/
sen vet jag inte jo vi ska typ ut och gå:p .. men sen vet jag inte vad jag ska göra idag :p
juste jag glömde skriva en sak igår vet ni vem jag såg i fridhemsplan igår? kissie :P hahah..
jag som inte änns gillar människan :p men asså ´jag har börjat gilla henne mer och mer eftersom lina
går in på hennes blogg 24/7 :p haha.. vi ses puss!

Just nu :)

hejj just nu sitter jag med min lille bror och tittar på film eller vi gjorde nyss det nu gick jag in och bloggade lite :P <3 vi ses puss!

oskar och jag ;)

dagens låt ;)

Little Wonders - Rob Thomas


Hej!

Hej nu e jag hemma hos pappa. hilda var jätte duktig på dans föreställningen ! efter den gick jag oskar och hilda och åt på macdonals ;) (stavning?) sen när vi kom hem så tittade vi lite på tv och sen skulle oskar och hilda bada men dom gjorde ''översvämning'' i badrummet som jag fick torka upp.. sen efter det tog jag en lur för jag var jätte trött sen vaknade jag för en tag sen och då haade mamma ringt så jag ringde upp henne och pratade lite med henne :p nu ska jag titta om vi har ipren för jag har mens verk -.- vi ses puss!

last song

juste jag har glömt berätta om filmen jag såg igår..
asså den var så jävla bra !! och nu ska jag inte berätta vad som händer i slutet för den här filmen är värd alla pengar i världen ! jag satt och as bölade hela filmen medans lina satt brevid och skrattade åt mejj.. och det var två tjejer som jag har gått i samma skola med i 5:An och dom tyckte jag var tönt då.. jag var tönt då:P men iaf dom satt och as garva åt mejj med och alla i hela bio salongen ba satt och stirra på mej typ .. men va fan den var sorlig va fan ska man göra skratta?!

god morgon !

hejj idag ska jag åka in till sumpan för att möta pappa, hilda och oskar för hilda ska ha dans upp visning på hennes dans och hon ville att jag skulle komma. och sen efter den ska jag åka hem till pappa för att jag ska sova där i natt;) men nu ska jag äta frukost och titta om lina e vaken.. vi ses senare Puss!

Hej!

tjenare ! idag ska jag som sagt gå på bio med lina ;) hon ska sova här ikväll sen. men idag slutade jag kl 12 och sen har jag bara varit hemma idag har det varit ett trist dag.. men snart ska jag väl åka till duvbo och möta lina men nu måste ´jag fixa mejj vi ses puss!

en as gammal bild på ett kud fodral som jag har gjort xD<3
(laddar upp bilder från idag senarexD<3)

Bio med lina

imrgn ska jag på bio med lina vi ska se last song vi ses puss !

Hejj.

hejj, idag har det varit en lång dag .. började 8 med so men jag har extra hjälp på torsdags mornar men jag hade matte ist för so ;D sen hade jag matte lektion och sen efter det hade jag håltimme sen engelska som var så dära.. sen lunch och sen håltimme igen -.- sen hade jag svenska som var jätte kul för jag skrev om justin bieber.. haha.. sen hade ajg spanska inte lika roligt :P sen hade jag slöjd ;) jag gör ett hjärta där jag broderar i <3 justin på ;)
haha.. sen var kl 17.00 och då slutade jag och då åkte jag hem och plugade jag.. xD sen ringde Lina och då stack jag hem till henne för att jag ska sova här idag:D <3 men nu ska vi snacka med Tiffe på skype vi ses puss!<3

Dagens.;)




Justin Bieber ft Usher-first dance ;D<3


God Natt

hej bloggen ! just nu är jag rätt trött så jag ska snart stänga av datan och läsa min nya frida tidning ;D haha.. juste idag har jag ätit dom första jordgubbarna för året;D (fett stolt) xD haha.. men  nu ska jag läsa min tidning (men mamma kommer tro att jag läser min läx bok xD)
Puss!

ett måste !


den kostar bara 398,00 kr ;) <3 haha :D <3

:D

När jag kom hem skulle jag gå och hämta datan. men då ser jag 5 hundra lappar ligga under min data jag blev så glad ;D <3 haha.. men nu e jag jätte trött.. men vi ses sen<3

dagens



idag e man egoistisk haha. men jag har pluggat hela dagen och därör kom denna bild ;)

Jick Nonas (som Justin säger xD) - Who I Am

Hejj !

god dag ;P hah.. nejj jag skojja bara. idag har jag haft en fnittrig dag. jag har skrattat så mkt så att tillslut hade jag inget skratt kvar jag bara stog där med öppen mun och skrattade men det kom inte ut något :P haha..<3
sen gick jag på teater och det var likadant dära :P men idag lyckades jag få sofie att as garva xD haha.. men nu ska jag gå och sova vi ses ;) jag har as ont i huvudet:D<3

Pluggar :( <3

jag har så tråkigt, jag pluggar och pluggar men det e svårt jag kan inte spanska :(<3

jag just nu ;)<3


när denna var ny så lade jag upp den men nu får den komma upp igen för han e ju såå sööt<3


God Natt

nu ska jag sova. vi ses imrgn men inte förns efter skolan.. om jag inte bloggar imrgn så har jag för mycket läxor för nu måste jag skärpa till mejj och ta skolan på alvar för om jag vill förvärkla min drömmar så måste jag skärpa mejj.. men jag hoppas att jag blir klar så jag kan blogga ;) vi ses imrgn eller iövermorgon PUSS!<3

en gammal slumpad bild

Bildbomb

några slumpade bilder på min älskling<3

Vilken bild tycker NI var finast?<3

:@

nu e jag så sur så jag skulle kunna explodera :O.. jag har mamma ibland . jag hatar livet! men då taknar jag gud att han gjorde så att Justin Bieber kunde sjunga och va med i talang tävlingen i kanada och att inte alla hans släktingar kunde komma så han la upp klipp från tävlingen på youtube så att han träffade usher som gjorde han stor så att jag och så många andra kan bli glad av hans röst och av hans sööta smile ;D<3

Justin o Justin kopian Dominik

Justin- One less lonely girl

Dominik - One less lonely girl ;D

dom låter likadant dom e väldigt lika ja.. det här e skumt :O men det kan bara finnas one and only justin bieber ;D vem tycker NI e bäst?

dagens


ni fick två idag ;)<3
såå sööt<3

Justin Bieber - One less lonely girl (official music video)

linas favvo låt och det jag ÄLSKAR mer än mkt beatboxing ;)<3


han e fett grym :D om nåt år e särket Justin Bieber så bra ;)<3

till lina typ ;)

haha lina drogar låten replay och jag såg just en cover på youtube den e as bra vilken tycker ni e bäst? LINA VAD TYCKER du?

:(

jag kan inte messa :'( och ingen ringer för det  e muppigt alla messar men jag kan inte svara:'(
för att min dryga mamma låter mejj inte fylla på mobilen förns jag pluggar och jag pallar inte plugga idag. för idag e det en slappar dag.

viktigt
Om det e någon som e duktig på designer snällla jag behöver hjälp med att fixa design ni ser ju själva hur bloggen ser ut?!:(<3

god morgon

hejj. jag har precis ätit frukost. idag vaknade jag ganska sent. skönt att vara ledig idag;) juste jag har glömt att säga det till er att idag är hela ängskolan tror jag lediga för att vi har för många skoldagar.. ;D<3 haha.. men idag ska ajg bara slappa och plugga.. juste sorry att jag inte bloggade på kvällen igår men jag åkte hem till min pappa igår för att min bror fyllde 17 år så jag åkte dit och åt tårta och så.. det var rätt kul. sen åkte jag och min bror för att möta mamma i sumpan för att mamma o emil skulle äta middag ute och jag skulle få pengar att hyra film och åta pizza;) för jag ville inte följa med, jag hyrde en film som jag glömt vad den heter. och sen hyrde jag allt för min syster den e as bra;) men nu ska jag plugga och blogga lite på min andra blogg ;) puss!


tv ;)

hejj, nu har jag gjort klar min gaderob :D jag e bäääst ;p
haha.. eller jag gjorde klart den för typ 1 timme sen men jag har tittat på massa tv så jag har inte bloggat efter jag var klar:p men nu sitter jag och tittar på scrubs det e goodi goodi :P<3 hah.. puss!

ny design ;)

hiss diss?
den e bara tillfällig :P<3

´god morgon!

hejjsan hoppas ni har såvit gott för det har jag ;) jag glömde skriva en viktig sak igår :P vet ni vem som spelades på h&m i kista igår? justin bieber och vilken låt? U smile? :O jag höll på att dö jag blev helt spagetti :p haha.. nu sitter jag i sängen med datan i knät och dicker jucie ;) haha.. jag vaknade nåt med nio idag och då gick jag och åt frukost och sen satt jag på datan. idag ska jag fixa min gaderob klar och fixa lite mera irummet sen när det e klart ska jag gå tilll pressbyrån och fylla på luren med pengar för prisplanen har gått ur:( det gjorde den i fredags men jag fick inte på fyllning om jag inte hade fixa gaderoben :P haha.. men det kan jag fatta som den såg ut xD..haha men nu ska jag dricka upp min jucie och lyssna på music vi ses puss!

.

hejj.
idag var jag och mamma och shoppade sommar kläder till vi ska åka till grekland:D vi köpte 5 par shorts från h&m ett par gula, rosa, svarta, gråa och begsa? och så gick vi in på ginatricot och där köpte vi tre par linnen ett ljus rosa, mörk rosa och ett lila blått. vi åt i kista och jag och kyckling sovlaki och mamma vet jag inte vad hon åt xD men innan vi åkte till kista så fixade jag mitt rum och sen fixade jag min gaderob.. och jag vet det låter lite vadå fixa gaderoben? men jag har ju gjort om mitt rum och då tog vi ut min gaderob men den var för tung att böra så vi lyfte ut alla kläder så dom har legat på emils gammla säng ända tills idag xD haha.. men allt e inte klar än för imrgn ska jag lyfta in alla kläder i mina gaderober för jag har fått en till ;) haha.. vi ses imrgn nu ska jag sova har tyvär inga bilder på det jag har köpt :(.. men jag kanse tar och lägger upp imrgn vi får se ! puss. 

vem sjunger the climb bäst?

Justin Bieber <3

Miley Cyrus?

själv tycker jag faktiskt JUSTIN:D<3

Justin ft Sean - eenie meenie


den kom ut i torsdags men ni får den nu ;)<3
I LOOOVE IT HOPE U DO IT TO

jag sparar bloggen:)

jag kommer att ha kvar bloggen och jag kommer skriva om allt möjligt ! men jag kommer uppdatera mera och bättre ;) nu håller ´jag på att äta frukost :) en smörgås med salami och ett glas jucie :) vi ses senare:D

haha såå sööt<3

RSS 2.0